Statistik Kunjungan
Total kunjungan sebanyak:
kunjungan sejak 2008.
Untuk melihat rincian kunjungan, silahkan klik di sini.

Oseng cumi

Bahan:

  • Sasendok minyak goreng
  • 2 sihung bawang bodas,siksik
  • 25 gr bawang bombay,siksik
  • 200 gr cumi-cumi,potong siga korek api
  • 100 gr paprika beureum,potong siga korek api
  • 50 gr saledri,potong siga korek api
  • 2 sendok saos tiram
  • 1 sendok kecap asin
  • 2 sendok tek pedes
  • Uyah

Ngadamelna:

  • Tumis bawang bodas sareng bawang bombay dugi kaseungit.
  • Lebetkeun cumi-cumina,oseng-oseng sakedap.
  • Tambihkeun paprika sareng saledri.Ageungan seuneuna,oseng-oseng sing
  • enggal.
  • -Angkat.

wilujeng nyobi….

Kintunan ti Neng Pupy
urang-sunda.or.id

2 Responses to Oseng cumi