Statistik Kunjungan
Total kunjungan sebanyak:
kunjungan sejak 2008.
Untuk melihat rincian kunjungan, silahkan klik di sini.

Kueh Waluh Koneng

Bahan:

  • 400 gr waluh koneng,seupan teras dilemeskeun
  • 200 gr waluh koneng,potong 1cm ka1cm
  • 5 mata nangka,potong 1cm ka 1cm
  • 200 gr tipung beas
  • 50 gr tipung aci
  • 200 gr gula bodas
  • 350 cc cipati
  • 1/2 hulu kalapa,diparut

Cara ngadamelna:

  • Campurkeun waluh koneng nu tos lemes sareng tipung beas,tipung aci,gula bodas,cipati dugi ka rata.
  • Campurkeun kalapa parut (sapalih) sareng waluh nu kenging ngeureutan kana adonan tadi.
  • Alihkeun adonan eta kana loyang anu tos diolesan minyak kalapa.
  • Seupan 20 menit.Teras awuran nangka diluhureunana.Seupan 20 menit deui.
  • Angkat teras tiiskeun.Pami tos tiis kaluarkeun tina loyang,keureutan sakahoyong urang bae.
  • Sajikeun sareng kalapa parut anu kenging nguyahan sakedik.

Mangga wilujeng nyobi.

Hatur nuhun.
Kintunan ti Neng Pupy
urang-sunda.or.id